SamBus

Nyheter

Nyheter.

Här hittar du aktuella nyheter för SamBus.
För pressmeddelanden, vänligen besök vår press-sida.

22 April
-2016

SamBus vinner trafik i Östergötland.

Under hösten 2015 vann SamBus linjetrafik i Finspång för Östgötatrafiken. Upphandlingen överklagades och ligger fortfarande för avgörande i Kammarrätten. För att säkra trafiken från den 20 juni i år har SamBus och Östgötatrafiken idag tecknat ett korttidsavtal på 12 + 6 månader. Det blir Weidermans Buss som kommer att utföra trafiken som totalt omfattar 10 fordon och ca 15 heltidstjänster.

Arbetet inför trafikstarten i juni är igång. Nuvarande platschef Petter Kans är blir områdeschef.

17 September
-2015

SamBus tilldelats trafik i Östergötland.

Idag kom det glädje beskedet att SamBus tilldelats trafik i en upphandling i Östergötland. Området omfattar 9 fordon stationerade i Finspång och Rejmyre. Trafikuppdraget startar i juni 2016. Avtalstiden är 6 år med möjlighet till förlängning i 2 år.

Som brukligt tillämpas avtalsspärr i 10 dagar, vilket innebär att SamBus tidigast den 29 september kan underteckna avtalet med Östgötatrafiken.

24 April
-2015

SamBus vinner upphandling för fem trafikområden i Dalarna.

SamBus vinner upphandling i fem trafikområden i Dalarna. Avtalet avser linjetrafik, särskild skolskjutstrafik och servicetrafik i 10 år med möjlighet till förlängning i 1+1 år.

SamBus tackar AB Dalatrafik för det fortsatta förtroendet att leverera en högkvalitativ linjetrafik, särskild skolskjutstrafik och servicetrafik i Dalarna. Vi gratulerar även alla bolag inom SamBus och Taxi Dalarna som utför trafiken och nu får förnyat förtroende.

10 Maj
-2015

Ny organisation på plats för SamBus Uppland.

Med en ny organisation på plats med områdesansvarig, Inger Högberg och bitr. områdesansvarig Anne Falker i spetsen körs sedan 1/5 landsbyggdstrafik, trafiken i Enköping / Bålsta och skoltrafiken i SamBus regi.

18 April
-2015

SamBus förstärker med ny personal.

SamBus förstärker med nya personal. Jerry Stenberg fortsätter som administratör i Dalarna och Marie Jonson började i mars som ansvarig för kvalité, miljö och arbetsmiljö.

Kvalitet, miljö och arbetsmiljö

Samtliga delägare i SamBus driver ett aktivt arbete i kombinerat ledningssystem enligt ISO 9001, 14001 och OHSAS 18001. Vi strävar även att arbeta efter principerna i ISO 26000.

SamBus är certifierade enligt ISO 9001, 14001 och OHSAS 18001.

linje
SamBus Buss
Tyck till om SamBus.

Hjälp oss gärna att bli bättre. Vi på SamBus vill mer än gärna höra dina åsikter, förslag på förbättringar, få insyn i något som vi gör mindre bra eller övriga tankar som du kring oss och vår verksamhet.Tyck till om oss


* Informationen kan skickas anonymt